De Kunstuitleen doet meer


 


Relatiegeschenken of een speciaal ontworpen kunstwerk voor uw bedrijf

 

Wilt u een speciaal voor uw bedrijf gemaakt kunstwerk of een bijzonder relatiegeschenk? Wij bemiddelen bij persoonlijke opdrachten aan kunstenaars. Zij kunnen iets unieks creëren speciaal voor uw bedrijf, zoals uw logo als een object voor op de muur, een sculptuur met een bijzonder thema, een zeefdruk gerelateerd aan uw product. Vanzelfsprekend zijn er op dit gebied vele mogelijkheden te bedenken.
 
Kunst voor uw personeel
Naast het feit dat kunst op de werkplek de werksfeer verbetert, kunnen uw medewerkers de kunst tegen gereduceerde prijzen privé aankopen. In overleg kunnen wij ook speciale acties voor uw personeel verzorgen. Zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid van inschrijven op gelimiteerde zeefdrukken van kunstwerken. Wanneer uw personeel privé wenst lid te worden van de Kunstuitleen, mogen zij zich gratis inschrijven en betalen de eerste maand geen abonnementsgeld. Daarnaast krijgen zij 10% korting in onze lijstenmakerij.
 
Inlijstservice
Voor bedrijven en instellingen hebben wij een inlijstservice in de regio's Zoetermeer & Haarlem. Wanneer u iets heeft in te lijsten (nieuwsbrieven, affiches, reklame-uitingen etc.), wordt het werk gehaald en gebracht. Wij zorgen ervoor dat uw werk op een professionele manier wordt ingelijst.