Algemene informatie expositie Alrijne Zorggroep

Over Galerie Kunstuitleen Zoetermeer
Al meer dan 10 jaar stellen wij kunstcollecties samen voor bedrijven, instellingen en particulieren.Voor de Alrijne Zorggroep hebben wij de kunst in een aantal openbare ruimtes verzorgd. Daarnaast organiseren wij wisselende exposities van diverse bekende en/of getalenteerde kunstenaars. De exposities zijn te bekijken op de begane grond en 1e etage bij de hoofdingang van het Alrijne Ziekenhuis, Simon Smitweg 1 te Leiderdorp.
Over Kunst kopen
Wanneer u interesse heeft om een kunstwerk van de expositie te kopen, kunt u een e-mail sturen naar info@kunstuitleenzoetermeer.nl . Naast de tentoongestelde kunstwerken vindt u een lijstje met de informatie over het desbetreffende kunstwerk met een kunstwerknummer of titel van het werk. Geef duidelijk aan om welk kunstwerknummer ofwel titel het gaat.Vervolgens ontvangt u een factuur voor het te betalen bedrag. Na ontvangst van het aankoopbedrag zullen wij contact met u opnemen voor het afleveren van het kunstwerk.
 
Kunstkoopregeling
Wij bieden u ook de mogelijkheid om 20% van het aankoopbedrag te betalen en het restant in maximaal 10 maandelijkse termijnen via onze automatische incasso af te betalen. Na ontvangst van uw gegevens zullen wij u een aankoopformulier met de afbetalingsregeling sturen die u getekend retour dient te zenden. Hierna zal met u een afspraak worden gemaakt over de aflevering van het kunstwerk.Wanneer u uw aankoop per e-mail te kennen geeft, wilt u er dan voor zorgen dat de volgende informatie hierin is vermeld:
- Uw naam & adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Het nummer van het aan te kopen kunstwerk
- De gewenste betaling (éénmalig via een te ontvangen factuur of, indien via een afbetalingsregeling
  hebben wij uw bankrekeningnummer nodig en dient u aan te geven in hoeveel maandelijkse   
  termijnen u wenst te betalen, maximaal 10)

Wij wensen u in ieder geval veel kijkplezier!