Ophangsystemen

.

 
Of het nu gaat om het ophangen van een kunstwerk, foto's, een kindertekening, een reclame-uiting voor uw bedrijf, de wensen en eisen die men hieraan stelt, kunnen zeer uiteenlopend zijn. Wij verkopen diverse ophangconcepten die voorzien in de behoefte om uitingen van kunst en informatie te bevestigen aan wanden of plafonds. Gemakkelijk kunt u de hoogte en breedte aanpassen, zonder de wand te beschadigen of hetgeen u ophangt. Hieronder vindt u de meest geleverde ophangsystemen; de Click Rail voor particulieren en de Top Rail voor bedrijven.


 
Complete set Click Rail
 
Een flexibel ophangsysteem integreren in uw interieur kan eenvoudig en snel met de Click Rail. In drie stappen bevestigt u de rail aan de muur. Door het inschuiven van de draden met ophanghaken, creëert u een flexibele ophanging van uw decoraties. Kiest u voor de primer uitvoering van de Click Rail, dan kunt u deze schilderen in de kleur van uw muur waardoor het ophangsysteem vrijwel onzichtbaar overvloeit in de muur.
 
Een complete set bestaat uit:
- 200 cm Click Rail wit glanzend (draagvermogen 20kg)
- 6 schroeven, pluggen, clips
- 2 ‘cobra' perlonkoorden (lengte 150cm)
- 2 palhaken (draagvermogen 15kg)
- 2 eindkappen wit
- ook leverbaar in aluminium en primer (overschilderbaar)
 

 

De Top Rail voor systeemplafonds

Ideaal om systeemplafonds te transformeren tot een vrijwel onzichtbare plek om dingen op te hangen. De rail is namelijk speciaal ontwikkeld voor bevestiging tegen de houten kantlat van het systeemplafond, waardoor het idee ontstaat dat de decoraties aan het plafond hangen. Ook geschikt om direct tegen betonnen plafonds te bevestigen.