Verhuisbericht

VERHUISBERICHT

Zoetermeer, januari 2024

Beste klant,

Hierbij willen wij u berichten dat wij gaan verhuizen naar Hoofddorp. Langere leentermijnen, verminderd winkelbezoek, steeds meer klanten die online hun kunstwerk reserveren en het thuis laten bezorgen, heeft ons doen besluiten de Kunstuitleen in Zoetermeer samen te voegen met onze andere vestiging, de Kunstuitleen Amstelveen, die wij afgelopen september ook naar Hoofddorp hebben verhuisd.

We hebben daar een prachtige oude bollenschuur verbouwd en zitten daar samen met onze lijstenmakerij. Het is vlak bij de snelweg en het is 38 minuten rijden vanaf de Dorpsstraat in Zoetermeer. U kunt voor het pand parkeren, u kunt kiezen uit een ruimere kunstcollectie en we hebben ruimere openingstijden.

Wanneer u online een kunstwerk uitzoekt, komen wij de komende 2 jaar het éénmaal kosteloos voor u omwisselen, daarna tegen een kleine vergoeding. De kunstcollecties zullen na de verhuizing worden samengevoegd, maar voorlopig nog afzonderlijk te bekijken op de twee websites:

www.kunstuitleenamstelveen.nl

www.kunstuitleenzoetermeer.nl

 

Gegevens nieuwe locatie:

Het pand ‘MEER Kunst & Lijsten’

Hoofdweg 661

2131 BB in Hoofddorp

Openingstijden: di t/m vrij 10.00 – 17.30 uur en za van 10.00-17.00 uur

 

 

Zaterdag 27 januari zal de kunstuitleen op de Dorpsstraat voor het laatst geopend zijn. Met pijn in ons hart zullen wij na ruim 20 jaar afscheid nemen van de Dorpsstraat in Zoetermeer. Namens ons hele team willen u hartelijk bedanken en we hopen u snel te zien op onze nieuwe locatie!

Met vriendelijke groet,

De directie